Nordlangeland pastorat
 

Tidligere udstillinger:

Sommeren 2013

Tage Svenning Andersen

Sommeren 2012

Henni Starup

Sommeren 2011

Markan Christensen

Sommeren 2010

Dorte Eisen

Sommeren 2009

Jette Søgaard

Jette Søgaard

Sommeren 2008

Hans Kjær

 

Hver morgen i min skål, en nåde uden mål...

Sommeren 2014

Nådeskål.

Kunstneren Gitte Buch udstiller i Tranekær kirke.

Fernisering torsdag den 5. juni kl. 16.00.

Kunstneren Gitte Buch udstiller i Tranekær kirke.

Den syvende sommerudstilling i Tranekær kirke åbner med en fernisering torsdag den 5. juni kl. 16.00, hvor alle er hjertelig velkomne. Menighedsrådet byder på en forfriskning. Udstillingen kan ses i Tranekær kirke i kirkens åbningstider hele sommeren til august.
Gitte Buch har boet på Langeland siden 1984, hvor hun var med til at starte Kunsthøjskolen i Magleby, hvor hun underviste i billedkunst og ikonmaleri. Siden 1999 har maleriet været hendes hovederhverv. Gitte Buch har deltaget i flere censurerede udstillinger og har udstillet utallige steder i udlandet og herhjemme. Hun er en kendt foredragsholder og ikonmaler og er medforfatter til bogen “At male en ikon” fra 2006.

På udstillingen vil Gitte Buch vise skitser til altertavlen i Tryggelev kirke. Kirken genåbner i løbet af sommeren efter en stor renovering, se side 17 her i kirkebladet. Endvidere vil der blive vist skåltavler – kvadratiske tavler med nådeskåle. Skålen er en åben og modtagende form, klar til at modtage, hvad livet og skaberen giver, som Kingo synger det i en morgensalme: “Hver morgen i min skål, en nåde uden mål, til mig nedflyder...” (salmebogens nr. 743). Åbner vi bare en lille sprække mod Gud, så gives der igen med en umådeholden gavmildhed.
Lav din egen hjemmeside med mono.net