Nordlangeland pastorat
 

Fakta om turen

Tidspunkt

Turen finder sted fredag den 4. september 2015 fra kl. 7.00.

Busopsamling

Der er busafgang fra Hou kirke kl. 7.00
Lohals havn kl. 7.05
Stoense kirke kl. 7.10
Snøde kirkes parkeringsplads kl. 7.15
Bøstrup kirke kl. 7.20
Lejbølle kl. 7.25
Tranekær kirke kl. 7.30
Tullebølle kirke kl. 7.35

Alle tider er ca.-tidspunkter.

Betaling

Turen koster 300 kr. og betales på turen. For dette beløb får du en skøn bustur med glade medpassagerer, pålægsboller (frokost), eftermiddagskaffe, to-retters menu og guidet rundvisning. Drikkevarer betaler man selv.

Deltagere

Turen er for folkekirkemedlemmer i Nordlangeland pastorat.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og bindende og skal ske senest fredag den 21. august til:


Hanne Tved på tlf. 62 55 15 76/21 47 30 78 eller mail htve(at)hotmail.com 

Else Svendstrup Holm, tlf. 62 59 14 65/21 58 34 14 eller mail else.svendstrup(at)hotmail.com.


Ved tilmelding sig venligst til, hvis du er diabetiker og fortæl, hvor du står på bussen.

 

Turen går til Christiansfeld

Fredag den 4. september 2015 er der fælles udflugt for hele Nordlangeland pastorat. Alle, både børn, unge og ældre, er hjerteligt velkomne.
Turen går til Christiansfeld i det sønderjyske.  Her har vores sognepræst Hans Henrik Merrild boet og han vil guide os på denne tur. Der holdes en kort pause i Kildebjerg, hvor vi for egen regning kan købe kaffe. På vej til Christiansfeld gøres der et stop ved Skamlingsbanken, hvor vi håber at kunne nyde udsigten.
I Christiansfeld begynder vi i Tyrstrup kirke, kendt som genforeningskirken. Kirken er nyligt blevet restaureret og vi skal høre om kirken og dens aktiviteter.
Efter en frokost sandwich er vi klar til at se den gamle bykerne i Christiansfeld med Brødremenighedens kirke, Christiansfeld centeret og Gudsageren. Store dele af byen er nyrestaureret, da man arbejder ihærdigt for at komme på UNESCOs liste over Verdensarv.
Kaffen indtager vi på Den gamle Grænsekro og dagen sluttes med besøg på Genforenings- og grænsemuseet, før vi kører til Fjelsted Skovkro og spiser en to-retters menu. Her betaler vi hver især vores drikkelse.
Turen koster 300 kr. og for disse penge får du en dejlig bustur, frokostboller, kaffe og aftensmad.

Inden udflugten holder vi en intro-aften, hvor Hans Henrik vil fortælle om turen, Det foregår i Bøstrup sognehus den 26.august kl. 19.00. Hvis du har lyst til at deltage, kan du tilmelde dig samtidig med tilmelding til udflugten. 
Lav din egen hjemmeside med mono.net